Суббота, 20.04.2024, 13:42

Головна Блогу

 
Анатомія людини, як механізм її життя.
    Анатомія - наука про будову організму і його органів. Термін походить від грецького "анатомові", що означає розсічення. Один з методів вивчення будови людини - розтин тіла й вивчення його органів. У прадавні часи великим гріхом вважалося проводити розтини, і тому вони були заборонені, і тільки в період Відродження знову було дозволено проводити розтини на тілах страчених. Анатомія людини тісно пов'язана з фізіологією - наукою про життєві функції організму й органів. Адже не знаючи будови органу не можна зрозуміти причини його захворювання. Наука анатомія відіграє найважливішу роль у медицині, не знаючи тонкощів будови тіла, медицина була б безсила. Не знаючи функцій, які виконує кожна система органів, не можна б було не тільки лікувати найпростіші захворювання, але й навіть поставити діагноз.
    Анатомія опорно-рухової системи - показує, що кістяк людини служить головною опорою всього тіла, а так само надає йому форми. Ці форми й пропорції докладно вивчає наука пластична анатомія. Саме кістяк і прикріплені до нього м'яза дозволяють нам рухатися й захищають від пошкодження органи. Кістяк людини складається більш ніж із двохсот костей з'єднаних хрящами й суглобами. Анатомія суглоба складається із двох костей з'єднаних між собою зв'язуваннями. Завдяки суглобам кістяк здобуває рухливість. А рух відбувається безпосередньо за рахунок роботи м'язів людини.
     Анатомія м'язів.М'яз складається з поперечних і поздовжніх волокон, зібраних у пучки. Зовні весь пучок покритий сполучною оболонкою. М'язи кріпляться до костей безпосередньо, або за допомогою сухожиль. А гладкі м'язи утворюють стінки судин.
    Травна система - забезпечує переварювання й живильних речовин і вступ їх у кров. Складається травна система з ротової порожнини, ковтки, стравоходу, шлунка, кишечнику підшлункової залози, а так само печінки.
Розташування внутрішніх органів людини. Більша частина внутрішніх органів розташовується під ребрами, і небагато виступають із під них. Таким чином, вони захищені від пошкоджень кістяком і черевним пресом, і тісно взаємодіють один з одним. Це такі органі як серце, легені, нирки, печінка, шлунок і підшлункова залоза. Так само немаловажним органом є кишечник. Саме в ньому відбувається усмоктування корисних речовин у кров. Неперетравлювані продукти, по суті, сміття, накопичуються у відростку за назвою апендикс. При закупорці отвору цього відростка починається запалення, або апендицит.
    Кровоносна система - забезпечує органи корисними речовинами й киснем, а так само виводить відходи й вуглекислий газ. Складається кровоносна система із кровоносних посудин і серця. Будова й робота серця. Серце складається із чотирьох камер - двох передсердь і двох шлуночків. Права й ліва частини серця розділені перегородкою. Передсердя з'єднує з шлуночком стулчастий клапан, що пропускає кров тільки в одну сторону - з передсердя до шлуночків. Між артеріями й шлуночками знаходиться напівмісячний клапан, який забезпечує рух крові в напрямку від шлуночків до артерії. Серце працює протягом усього нашого життя без зупинок, у хвилину скорочується близько 70 разів. Робота проходить за схемою :скорочення передсердь, скорочення шлуночків, розслаблення передсердь і шлуночків. У момент розслаблення серцевий м'яз відновлює працездатність. Кіл кровообігу в тілі два - великий і малий. Велике коло починається з лівого шлуночку й закінчується в правому передсерді, проходячи по аорті, артеріях і венам і збагачуючи клітини киснем. Мале коло починається від правого шлуночка, проходить по легеневих артеріях, переходить у вени й надходить у ліве передсердя, виводячи вуглекислий газ.
    Анатомія нервової системи й органи почуттів. Ця система відповідає за роботу органів і їх пристосування до навколишнього середовища. Через органи почуттів - ока, вуха, язик, ніс, шкіру - вона одержує сигнали про вплив середи на тіло. ЗА допомогою нервової системи здійснюється розумова діяльність людини. ЦНС складається з головного мозку, спинного мозку й нервових вузлів, що відходять від них. Анатомія мозку. Головний мозок має три оболонки й перебуває в мозковій рідині. завдяки кровоносним посудинам у мозок надходить кисень. Тіла нервових клітин, які утворюють сіру речовину, знаходяться як у корі головного мозку, так і всередині нього. Головний мозок складається з відділів, відповідальних за працездатність різних органів. Найбільший відділ - праве й ліве півкулі. Середня вага мозку рівна 1,3кг.

Джерело

Категорія: Про все | Переглядів: 6603 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
3 Деловой Здание Недвижимости  
0
Некоторый задаются вопросом о часть, ровно же все-таки из общей массы агентов, выбрать того, что качественно выполнит свою работу.
Либо, к примеру, вам нужен адвокат. Действительно беспричинно же, вы ищете разве конкретное титул, или того, чьими услугами уже воспользовались ваши знакомые тож родственники. Начинать тут паки и по кошельку разбирать приходится.
Так и в случае с риэлтором. Раньше неспециалисту понять насколько деятель может качественно выполнить свою работу не представляется возможным. Лопать люди, которые накануне обращением к риэлтору месяцами сидят для профессиональных форумах, общаются, вникают в суть. Снедать те, которые обращаются к проверенным агентам. Второе, все-таки проще.
В нашем, наподобие и в любом другом деле, где важен не столько брэнд компании, сколько эксперимент сотрудника, выбирать можно один по рекомендациям. Причем рекомендации должны оставаться не от астрактных персонажей многочисленных форумов, а через тех людей, кого вы знаете, чьему мнению доверяете. Это, ясно, не даст стопроцентной гарантии, однако довольно сократит риски ошибочного выбора.
DDN.kz - Деловой Дом Недвижимости - предлагает http://ddn.kz - услуги по продаже недвижимости. 1je7tgf
+7 7172 57-96-96, +7 701 769-96-96
Компания поможет http://ddn.kz - продать квартиру по выгодным ценам.

2 Деловой Лачуга Недвижимости  
0
Многие задаются вопросом о том, ровно же все-таки из общей массы агентов, выбрать того, какой качественно выполнит свою работу.
Либо, к примеру, вам нужен адвокат. Действительно так же, вы ищете сиречь конкретное фирма, или того, чьими услугами уже воспользовались ваши знакомые тож родственники. Ну тут снова и сообразно кошельку подбирать приходится.
Так и в случае с риэлтором. Заранее неспециалисту понять насколько деятель может качественно выполнить свою работу не представляется возможным. Лопать люди, которые накануне обращением к риэлтору месяцами сидят для профессиональных форумах, общаются, вникают в суть. Есть те, которые обращаются к проверенным агентам. Второе, все-таки проще.
В нашем, подобно и в любом другом деле, где важен не столько брэнд компании, сколь эксперимент сотрудника, выбирать можно только сообразно рекомендациям. Причем рекомендации должны обретаться не от астрактных персонажей многочисленных форумов, а через тех людей, кого вы знаете, чьему мнению доверяете. Это, ясно, не даст стопроцентной гарантии, однако изрядно сократит риски ошибочного выбора.
DDN.kz - Деловой Дом Недвижимости - предлагает http://ddn.kz - услуги по аренде недвижимости. 1je7tgf
+7 7172 57-96-96, +7 701 769-96-96
Компания поможет http://ddn.kz - арендовать квартиру по выгодным ценам.

1 Деловой Хата Недвижимости  
0
Некоторый задаются вопросом о книга, как же все-таки из общей массы агентов, выбрать того, что качественно выполнит свою работу.
Разве, к примеру, вам нужен адвокат. Действительно так же, вы ищете тож конкретное имя, разве того, чьими услугами уже воспользовались ваши знакомые разве родственники. Ну тогда еще и сообразно кошельку избирать приходится.
Так и в случае с риэлтором. Загодя неспециалисту понять насколько агент может качественно выполнить свою работу не представляется возможным. Перехватить люди, которые предварительно обращением к риэлтору месяцами сидят для профессиональных форумах, общаются, вникают в суть. Снедать те, которые обращаются к проверенным агентам. Второе, все-таки проще.
В нашем, как и в любом другом деле, где важен не столько брэнд компании, сколь эксперимент сотрудника, выбирать можно лишь сообразно рекомендациям. Причем рекомендации должны скрываться не от астрактных персонажей многочисленных форумов, а от тех людей, кого вы знаете, чьему мнению доверяете. Это, конечно, не даст стопроцентной гарантии, но несколько сократит риски ошибочного выбора.
DDN.kz - Деловой Дом Недвижимости - предлагает http://ddn.kz - услуги риэлторской компании. 1je7tgf
+7 7172 57-96-96, +7 701 769-96-96
Компания поможет http://ddn.kz - продать квартиру по выгодным ценам.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
-->
Категории раздела
Органи [4]
Творці правопорядку...
Про все [11]
(Познавальні статті)
Судова практика [2]
Судова тяганина...

Форма входу


Інша інформація
Останні завантажені файли
Арутюнов В. Х., Кирик Д. П., Мішин В. М. Логіка: Навч. посібник для економістів. — Вид. 2-ге, допов.
Завантажили 2064
--------------------------------------
Біленчук - Місцеве самоврядування в України Муніципальне право, 2000
Завантажили 3709
--------------------------------------
Структура місцевих рад. Характеристика її структурних елементів
Завантажили 1135
--------------------------------------
Ткачук А.Ф., Агранофф Р., Браун Т. Місцеве самоврядування: світовий та український досвід
Завантажили 1792
--------------------------------------
ПРАВОЗНАВСТВО: Підручник / За редакцією В. В. Копєйчикова,А. М. Колодія К.: "Юрінком Інтер" 2006 рік
Завантажили 16725
--------------------------------------

Пошук
Категорії розділу
Органи [4]
Творці правопорядку...
Про все [11]
(Познавальні статті)
Судова практика [2]
Судова тяганина...
PR-CY.ru Rambler's Top100