Пятница, 29.03.2024, 00:02

Головна Блогу

 
Життя - це нескінченний розвиток бажань
        
            

            Давайте спробуємо визначити, що таке життя. Мова йде про життя в тому видгляді у якому ми його відчуваємо, я кажу не  не про "білкову матерю". Одне з визначень, яке можна дати, - це рух. Правда, треба уточнити, що саме можна вважати рухом. От, наприклад, рівномірний рух - це рух чи ні? Ейнштейн сказав, що такий рух відносний й за певних умов це спокій.

            Інший приклад з життя. Є люди, про яких говорять: "вони зупинилися у своєму розвитку". Що це значить? Це значить, що якщо людина піднялася на якийсь рівень і не познає світ, а тим часом іде вперед. Виходить, рух - це постійний розвиток.

            Виділене словосполучення не прагне вказати на те, що ключове місце в нашому житті займають бажання. Для успішного руху нагору по життєвим сходам дуже важливо постійно нарощувати потенціал своїх бажань, і особливо - саме прагнення розвиватися, удосконалюватися, жити.

            Говорять, людина вмирає саме тоді, коли просто більше не прагне жити.

           Яким способом нам дано розвивати й удосконалювати свої бажання? Де знаходитивсе нових і нових висот? У цьому смислові показовий приклад маленьких дітей. Вони - увесь час у русі, у пошуку. Природа штовхає їх до розвитку щомиті, і вони з радістю реалізують цей заряд. Вони носяться невтомно , щось малюють, будують, ламають, намагаючись зрозуміти, як улаштована та або інша річ, усе підряд тягнуть у рота, щоб спробувати на смак, часом навіть самі невідповідні для цього речі. А ще вони увесь час дивляться на дорослих й повторюють за ними, не усвідомлюючи гарне й погане, - просто тому, що так роблять дорослі.

           Якщо людина  хоче відчувати справжнє життя, а точніше рух, розвиток, він повинен увесь час думати про те, як піднімати на новий рівень свої бажання. Адже бажання - це основний ресурс, першопричина будь-якої діяльності людину..

           Породжувати й підсилювати бажання можна за допомогою таких людських якостей, як заздрість, пристрасть, прагнення до пошани. Ці властивості хоч і вважаються досить негативними , вони виявляються досить корисними при правильнім використанні. Людина, яка жагуче бажає превстигнути в житті, реалізувати в ній свій потенціал, повинен, подібно дітям, шукати об'єкти для наслідування серед "більших", тобто серед людей з більшими бажаннями. І ми будемо завжди залишатися на гребені хвилі, скоряючи бурхливий океан буття своїм прагненням жити по максимуму. негативними, можуть бажаннями й устремліннями. А знайшовши, заряджатися від них їх енергією. І тоді життя не пройде попусту. І ми будемо завжди залишатися на гребені хвилі, скоряючи бурхливий океан буття своїм прагненням жити по максимуму.


Джерело

Категорія: Про все | Переглядів: 1332 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
-->
Категории раздела
Органи [4]
Творці правопорядку...
Про все [11]
(Познавальні статті)
Судова практика [2]
Судова тяганина...

Форма входу


Інша інформація
Останні завантажені файли
Арутюнов В. Х., Кирик Д. П., Мішин В. М. Логіка: Навч. посібник для економістів. — Вид. 2-ге, допов.
Завантажили 2064
--------------------------------------
Біленчук - Місцеве самоврядування в України Муніципальне право, 2000
Завантажили 3708
--------------------------------------
Структура місцевих рад. Характеристика її структурних елементів
Завантажили 1135
--------------------------------------
Ткачук А.Ф., Агранофф Р., Браун Т. Місцеве самоврядування: світовий та український досвід
Завантажили 1792
--------------------------------------
ПРАВОЗНАВСТВО: Підручник / За редакцією В. В. Копєйчикова,А. М. Колодія К.: "Юрінком Інтер" 2006 рік
Завантажили 16723
--------------------------------------

Пошук
Категорії розділу
Органи [4]
Творці правопорядку...
Про все [11]
(Познавальні статті)
Судова практика [2]
Судова тяганина...
PR-CY.ru Rambler's Top100