Среда, 24.04.2024, 22:21

Головна Блогу

 
Людина і суспільство

    Багато з людей прагнуть жити добре. Їдуть за легким життям, шукають коротких шляхів. Але вони забувають. Не місце красить людину, а людина місце. Кожен повинен сам знайти в собі суспільні  сили й зробити своє життя прекрасним.

    Колись у дуже далекі прадавні часи люди навіть боялися займатися підприємницькою діяльністю, не те що просто проявляти ініціативу. Їм це забороняла релігія. Потім з'явилисятечії в старих релігійних догмах, у надрах католицизму зародилося лютеранство, протестантизм та ін. Вільне підприємництво було виправдано й стало нормою. Сьогодні вже важко уявити собі успішну людину без особистої ініціативи.

    Навіть сама цивілізація зараз - це результат конкретних кроків різних простих людей, а не дій уряду. Подивіться навколо. Хто реально змінив світ? Гітлер або Форд? Вождь країни організував одну із самих великих і кривавих війн,яка не залишила після себе нічого крім  але війна пройшла. І крім кількох монументів і мільйонів могил нічоо не залишилося . АЛЕ ж це найсильніша потуга держави дещо змінена за всю світову історію. А Генрі Форд винайшов конвеєр по виробництву автомобілів і універсальний чотирициліндровий засіб пересування. Форд посадив увесь світ на колеса, створив супермобільність людини як біологічного виду. Форд необоротно закинув людство вперед. Він змінив світ силою своєї особистої ініціативи. ,

    Нинішня держава годиться тільки для того, щоб займатися своїми комунальними питаннями. Причому поточними. Нового мало що воно може придумати. Тільки біг по колу. Заздалегідь затвердженому й продуманому простими й у той же час великими людьми.

    Не чекайте допомоги від держави. Уся сила - усередині Вас. Ви - основа й структура влади й держави. Ви - царі суспільства. Увесь потенціал перебуває усередині людини. Кожного. Окремого. Одного. Говорять, що один у полі не воїн. Брешуть. Воїн - тільки той, хто один у полі. Зараз інші правила. Інші умови суспільного устрою, якщо так Вам завгодно.

    Внутрішній потенціал кожного повинен розкриватися важко. І тільки той, хто знаходить у собі завзятість працювати над собою, удосконалюватися, розширювати можливості - тільки той має право перемагати! Перемога - це виключне право лише сильних духом. Кожнийслабкоговідрізняється тільки завзятістю.

    Той хто не відступає перед труднощами, а використовує їх для самовдосконалення, той і буде мисливцем. А той, хто полює тільки на те, що для нього можливо, згодом стане шматком м'яса в зубах у хижака. Тільки атака неможливого рухає вперед. Навіщо розвиватися, якщо все можливо. От якщо перешкода нереальна, нездоланна, неможлива, - тільки тоді має сенс розширювати свої можливості. Питання " можна-не можна" - це всього лише питання техніки. Але не голої техніки, а оснащеної науково-технічним поривом. Прогрес лежить не тільки у Вашій голові вченого, але й у Вашому характері людини. Суспільство завжди йде за людиною!

Джерело

Категорія: Про все | Переглядів: 4864 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 glavnuy-administrator  
0
Правильно сказано – приєднуюсь!)))

Докладніше читайте на www.zakon-layve.ucoz.ru

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
-->
Категории раздела
Органи [4]
Творці правопорядку...
Про все [11]
(Познавальні статті)
Судова практика [2]
Судова тяганина...

Форма входу


Інша інформація
Останні завантажені файли
Арутюнов В. Х., Кирик Д. П., Мішин В. М. Логіка: Навч. посібник для економістів. — Вид. 2-ге, допов.
Завантажили 2064
--------------------------------------
Біленчук - Місцеве самоврядування в України Муніципальне право, 2000
Завантажили 3709
--------------------------------------
Структура місцевих рад. Характеристика її структурних елементів
Завантажили 1135
--------------------------------------
Ткачук А.Ф., Агранофф Р., Браун Т. Місцеве самоврядування: світовий та український досвід
Завантажили 1792
--------------------------------------
ПРАВОЗНАВСТВО: Підручник / За редакцією В. В. Копєйчикова,А. М. Колодія К.: "Юрінком Інтер" 2006 рік
Завантажили 16725
--------------------------------------

Пошук
Категорії розділу
Органи [4]
Творці правопорядку...
Про все [11]
(Познавальні статті)
Судова практика [2]
Судова тяганина...
PR-CY.ru Rambler's Top100